Купить Gluten-Free Pantry, Glutino, идеальная корочка пирога, 454 г на IHerb


Узнать цену Gluten-Free Pantry, Glutino, идеальная корочка пирога, 454 г на официальном сайте iHerb

Gluten-Free Pantry, Glutino, идеальная корочка пирога, 454 г

Промокод iHerb — указывайте MAT6375 для покупки Gluten-Free Pantry, Glutino, идеальная корочка пирога, 454 г со скидкой 5-15%. Купить со скидкой

Описание

  • New & Improved Recipe
  • Non GMO Project Verified
  • Flaky, Yet Dependable
  • Kosher Pareve
  • Live Fully

You have the constitutional right to great pie. Even if you’re constitution doesn’t tolerate gluten. Add your favorite filling to this crust and bake a national treasure.

We are what You Eat.

In the 30 years that Glutino’s been doing gluten free, we’ve learned a thing or two. We’ve learned the value of your trust. Your trust is the driving force behind our single-minded determination to keep every one of our almost 100 products pristinely gluten free. We’ve learned to cook with our ears open, always listening to your ideas and suggestions. And we’ve learned that the real reason that Glutino is the top selling gluten free brand in North America is because of you.

Did you know?

  • The first written account of gluten sensitivity came from ancient Egypt.

Рекомендации по Применению

Perfect Pie Crust:

Entire bag of mix makes four 8 inch pie crust or equivalent.

Entire bag Glutino Gluten Free Pantry Perfect Pie Crust Mix

3/4 cup + 2 tbsp butter

2 eggs

4 tsp vinegar

Cut the cold butter into pats, then work the pats into the mix until it’s crumbly. Whisk the eggs and vinegar together until very foamy. Mix into the dry ingredients. Stir until the mixture holds together. Adding 1 to 3 additional tablespoons cold water if necessary. Divide dough in half. Shape into balls and refrigerate or freeze one portion for later use. Chill other half for an hour or up to overnight. Allow the dough to rest at room temperature for 15 to 20 minutes before rolling. Roll out into two 8 inch circles on a piece of parchment paper. Invert the crust into the prepared pie pan. If making unfilled crust, prick bottom and bake at 375°F for 25 minutes.

Cool before filling.

For all other single or double crust pies, follow recipe instructions.

You may adapt the recipe to suit your needs by using an equal amount of a substitute ingredient.

Другие Ингредиенты

Коричневый рис, мука, картофельный крахмал, крахмал тапиоки, сахар, соль, ксантановая камедь.

Май Содержит Соевый.

Дополнительные факты
Размер порции: 4 столовые ложки сухой смеси (36 г)
Обслуживание в контейнере: около 12
Количество на порцию %Дневная стоимость*
Калории 120
Калории из жиров 5
Всего жиров 0,5 г 1%
Насыщенный жир 0 г 0%
Транс-жиры 0 г
холестерин 0 мг 0%
натрий 170 мг 7%
Всего углеводов 29 г 10%
Диетическое волокно Менее 1 г 4%
Sugars 2 г
белка 2 г
Витамин А 0%
Витамин С 0%
кальций 0%
Железо 4%
* Процент дневной нормы основан на диете в 2000 калорий. Ваши ежедневные значения могут быть выше или ниже в зависимости от ваших потребностей в калориях:
Калории 2000 2500
Всего жиров Меньше, чем 65 г 80 г
Sat Fat Меньше, чем 20 г 25 г
холестерин Меньше, чем 300 мг 300 мг
натрий Меньше, чем 2,400 мг 2,400 мг
Всего углеводов 300 г 375 г
Диетическое волокно 25 г 30 г
Калорий на грамм:
Жир 9 • Углевод 4 • Белок 4