Купить Bob's Red Mill, Gluten Free Vanilla Cake Mix, 19 oz (539 g) на IHerb


Узнать цену Bob's Red Mill, Gluten Free Vanilla Cake Mix, 19 oz (539 g) на официальном сайте iHerb

Bob's Red Mill, Gluten Free Vanilla Cake Mix, 19 oz (539 g)

Промокод iHerb — указывайте MAT6375 для покупки Bob's Red Mill, Gluten Free Vanilla Cake Mix, 19 oz (539 g) со скидкой 5-15%. Купить со скидкой

Описание

  • Easy to Prepare
  • Delicate, Light Texture
  • Wheat Free
  • Dairy Free
  • All Natural Product
  • You Can See Our Quality
  • Kosher

We are delighted to bring this versatile vanilla cake mix to your home. Made with a perfect blend of gluten free flours and starches, this mix can be easily transformed into your favorite custom cake or cupcake recipes that call for a white cake, or simply bake as directed for a delicate vanilla cake.

Bob’s Red Mill products labeled Gluten Free are batch tested in our quality control laboratory. We use an Elisa Gluten Assay test to determine if a product is gluten free.

Рекомендации по Применению

Ingredients You Will Need:

  • 1 whole package Bob’s Red Mill Vanilla Cake Mix
  • 3 large whole Eggs, at room temperature
  • 1/2 cup Vegetable or Canola Oil
  • 1/2 cup Water, at room temperature

Preparation (for 9-inch layer cake)

Preheat oven to 325?F. Generously grease two 9-inch round nonstick (gray, not black) cake pans. Line bottoms with parchment paper or wax paper, then grease again.

Mixing

In large mixing bowl, beat eggs for 30 seconds on medium-low speed. Add mix, then oil and water. Beat for 60 seconds on medium-low speed, scraping down sides of bowl with spatula. Divide batter evenly in pans; smooth tops with spatula.

Baking

Place pans 3 inches apart on middle rack of oven and bake for 25 to 30 minutes, or until a toothpick inserted into the center comes out clean. Cool cakes in pans on wire rack for 15 minutes. Run sharp knife around edges to loosen cakes, then invert onto separate plates to cool completely before frosting.

Size and Shape Variations:

Two 8-inch round nonstick (gray, not black) pans: Bake 30 to 35 minutes

One 9×13-inch rectangular nonstick (gray, not black) pan: Bake 30 to 35 minutes

18 to 20 standard-size cupcakes: Bake 20 to 22 minutes

Line standard 12-muffin pan with paper liners; coat with cooking spray. Fill each with scant 1/4 cup batter or within 1/2-inch of top of liner. Repeat with remaining batter.

Two 8×4-inch loaf pans: Bake 35 to 40 minutes

Другие Ингредиенты

Сахар, картофельный крахмал, мука из тапиоки, мука из цельного зерна, порошок для выпечки (монокальция фосфат, бикарбонат натрия, кукурузный крахмал), морская соль (карбонат магния), ксантановая камедь, натуральный ванильный порошок (сахар, кукурузный крахмал, ванильный экстракт).

Производится на предприятии, которое также использует орехи и соя.

Дополнительные факты
Размер порции: 1/16 часть упаковки (33 г сухой смеси)
Порций в упаковке: 16
Количество на порцию: В сухой смеси Как подготовлено
Калории 120 190
Калории из жиров 0 70
% Дневная стоимость**
Всего жиров 0 g * 0% 12%
Насыщенный жир 0 г 0% 4%
Транс-жиры 0 г
холестерин 0 мг 0% 13%
натрий 180 мг 8% 8%
Всего углеводов 29 г 10% 10%
Диетическое волокно 0 г 0% 0%
Sugars 16 г
белка 0 г
Витамин А 0% 0%
Витамин С 0% 0%
кальций 4% 6%
Железо 4% 4%
* Количество в миксе.
** Процент дневной нормы основан на диете в 2000 калорий. Ваши ежедневные значения могут быть выше или ниже в зависимости от ваших потребностей в калориях.
Всего жиров Меньше, чем 65 г 80 г
Сидел. Жир Меньше, чем 20 г 25 г
холестерин Меньше, чем 300 мг 300 мг
натрий Меньше, чем 2,400 мг 2,400 мг
Всего Carb 300 г 375 г
Диетическое волокно 25 г 30 г
Калорийность на грамм
Жир 9 • Углевод 4 • Белок 4