Узнать цену Almondina, Toastees, миндальные чипсы, с кокосом, апельсином и миндалем,5.25 унций (149 г) на официальном сайте iHerb
Промокод iHerb — указывайте MAT6375 для покупки Almondina, Toastees, миндальные чипсы, с кокосом, апельсином и миндалем,5.25 унций (149 г) со скидкой 5-15%. Купить со скидкой
Описание
- No Added Fat
- No Added Salt
- No Preservatives
- Dairy Free
- Calories 65 — 1.5 g Protein — 0% Cholesterol — Per Serving
- Baked Snack
- Baked In Small Batches
- Made From Scratch
- Kosher Pareve
Our family created these delicious crunchy almond crisps for special occasions and get-togethers. It’s a lighter version of grandma Dina’s Original secret family recipe. The crisps quickly became a highly requested snack item at the office, school events, on road trips and at parties.
Baked with simple ingredients found in most kitchens, these crisps contains no cholesterol, no dairy, no preservatives, no added fat and salt. Extremely snackable and crunchy, almondina toastees are perfect on their own or with toppings. Excellent when paired with cheeses, enjoy with coffee, superb in ice cream or yogurt and a great treat for children of all ages, have a nice crunch!
Tamar & Jason
Next Generation of the Almondina Family
Другие Ингредиенты
Мука (пшеничная мука, солодовая ячменная мука), сахарный тростник, яичные белки, миндаль, кокос, натуральные ароматизаторы, разрыхлитель.
Содержит: кокос, пшеницу, яйца и миндаль.
Запекается в помещении, в котором используются фундуки, кунжут и фисташка.
Дополнительные факты | ||
Размер порции: 7 штук (19 г) | ||
Обслуживание в контейнере: 8 | ||
Количество на порцию | %Дневная стоимость* | |
Калории | 65 | |
Калории от жира | 11 | |
Всего жиров | 1 г | 2% |
Сидел. Жир | <1 г | 2% |
Транс-жир | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрий | 9 мг | 0% |
Всего карбюратор. | 12 г | 4% |
Диетическое волокно | <1 г | 2% |
Sugars | 7 г | |
белка | 1,5 г | 3% |
Витамин А | 0% | |
Витамин С | 0% | |
кальций | 1% | |
Железо | 2% | |
* Процент дневной нормы (DV) основаны на диете в 2000 калорий. |